Izrada alata – kalupa za brizganje plastike

Nakon prihvaćenog projekta pristupamo izradi alata za brizganje plastike. Pomoću savremenog masinskog parka izrađujemo kalupe alata zagarantovane visoke preciznosti.

Upotreba materijala i standardnih elemenata renomiranih svetskih proizvođača, kao što su Meusburger, Hasco,Husky, Thermoplay, Bohler i dr., garant su dugotrajnosti i postojanosti kalupa. Sklapanje i testiranje ispravnosti i funkcionalnosti alata izvode alatničari sa višedecenijskim iskustvom.

Izrada kalupa u skladu sa vašim zahtevom

Alati za brizganje plastike mogu biti izrađeni od različitih materijala, u zavisnosti od vaših potreba.

Najčešći zahteve dobijamo za izradu kalupa od najkvalitetnijeg čelika, čime se obezbeđuje dugotrajna izdržljivost za upotrebu u visokoserijskoj proizvodnji. Naši alati za brizganje plastike mogu biti izrađeni u širokom spektru različitih konfiguracija. Standarne delove koje ugrađujemo su od renomiranih svetskih proizvođača, kao što su Meusburger, Hasco, Cumsa, Festo… Ulivni sistemi i tople dizne koje koristimo su Husky, Thermoplay,… i mogu biti otvoreni i zatvoreni (sa i bez igle).

Da li ste spremni da pokrenete svoj novi projekat?

Dovoljno nam je da dostavite dvodimenzionalni, trodimenzionalni crtež ili postojeći uzorak Vašeg proizvoda i mi ćemo uraditi detaljno konstruisanje i izradu proizvoda.

Izrada delova po specifikaciji je u direktnoj proporciji sa maksimalnom preciznošću, efikasnošću i kvalitetom finalnog proizvoda.