Usluge preduzeća Ingap doo

Bavimo se preciznom izradom čeličnih konstrukcija, projektovanjem,proizvodnjom alata a brizganje plastike, kao i i samim brizganjem plastike. Na različite potrebe klijenata odgovaramo po principu brzog odgovora.

Zavarene konstrukcije i sklopovi velikih gabarita

Izrada zavarenih konstrukcija velike preciznosti naš je zaštitni znak. Uz pomoć iskusnih zavarivača i savremenih mašina za obradu metala velikih radnih hodova u mogućnosti smo da odgovorimo najkompleksnijim zahtevima vašeg procesa.

Osim zavarenih konstrukcija vršimo izradu elemenata sklopova i podsklopova obradom metala skidanjem strugotine. Članovi našeg tima imaju višedecenijsko iskustvo u u radu sa različitim vrstama obrade metala skidanjem strugotine, termičkoj obradi i završnoj antikorozivnoj zaštiti i brendiranju.

Projektovanje, izdrada alata za brizganje i brizganje plastičnih elemenata

Brizganje plastičnih delova se izvodi na savremenim mašinama za injekciono brizganje plastike. Neke od vrsta plastike koje koristimo u procesu brizganja plastičnih delova su PP, PA, PS, PC, HDPE, LDPE, ABS… Delovi dobijeni brizganjem plastike primenjuju se u auto-industriji, medicini, prehrambenoj industiji,…. 

Pored brizganja plastičnih delova, nudimo dizajniranje proizvoda, projektovanje i izradu alata za brizganje plastike.