Automobilska industrija

Automobilska industrija je primarna oblast našeg proizvodnog delovanja. Specijalizovani smo za izradu preciznih konstrukcija velikih gabarita.

Naše precizne konstrukcije su sastavni deo proizvodnih linija svih renomiranih proizvođača automobila. 

Osim izrade preciznih konstrukcija posedujemo široko iskustvo u proizvodnji plastičnih elemenata automobilskog sklopa, posebno plastičnih elemenata malih dimenzija. 

Dugogodišnje skustvo u projektovanju alata za brizganje plastike i izradi plastičnih elemenata, spojeno sa razumevanjem procesa i zahteva u automobilskoj industriji daje nam fleksibilnost i mogućnost da odgovorimo najizazovnijim zahtevima u oblasti izrade preciznih konstrukcija i plastičnih elemenata automobilskog sklopa.

Druge industrije

Osim automobilske industrije posedujemo iskustvo rada u svim srodnim industrijama. Zahtevi kvaliteta i rokovi isporuke u automobilskoj industriji omogućili su nam da sa lakoćom zadovoljimo zahteve u širokom dijapazonu iz različitih obasti.

Ukoliko imate zahtev za izradom preciznih čeličnih konstrukcija ili plastičnih elemenata pošaljite nam upit a mi ćemo vam u kratkom roku odgovoriti ponudom koja u sebi sadrži optimalan odnos cene i kvaliteta te razumno vreme izrade željenih proizvoda.