INGAP DOO je vertikalno orijentisana kompanija koja uz pomoć strateških partnera nudi širok asortiman proizvoda i usluga u oblasti mašinske obrade, izrade alata različitih namena i brizganja plastike. INGAP DOO nema stalni proizvodni program, već poslujemo po principu brzog odgovora na potrebu klijenata koja je po pravilu uvek drugačija i raznovrsna.

Kompanija je pored domaćeg tržišta orijentisana ka poslovanju na globalnom nivou sa akcentom na partnere koji se nalaze u zemljama Evropske unije. INGAP DOO je usmeren ka konstantnom unapređenju i optimizaciji procesa. Vodeći se načelima Lynn six sigma metodologije težimo ka postizanju vrhunskog kvaliteta i poštovanju postavljenih rokova uz optimizaciju utrošenih resursa (mašina, materijal, proces, čovek, vreme) kako bi postigli konkurentnu tržišnu cenu naših proizvoda i usluga.

Dugogodišnje iskustvo sa renomiranim klijentima vam garantuje vrhunski kvalitet proizvoda i usluga koji ispunjavaju sve zapadne norme dok nam geografska pozicija omogućava brzu i laku isporuku uz istočne cene radnog sata. Sa proizvodnim kapacitetom širokog opsega u mogućnosti smo da izradimo kompleksne projekte pridržavajući se termina i zahteva naših klijenata.

Poslovno Ime:INGAP DOO BEOGRAD-Zvezdara
Matični broj:21376914
PIB:
110695208
Šifra delatnosti: 4676
Tekući račun:160-0000000508774-49

Kontaktirajte nas za precizne konstrukcije i prateće sklopove na:

[email protected]  

za projektovanje, izdradu alata za brizganje i brizganje plastičnih elemenata na:

[email protected]