Precizne zavarene konstrukcije i sklopovi velikih gabarita su naša primarna delatnost. Postizanje uskih tolerancija na  zavarenim knstrukcijama velikih gabarita su naša svakodnevnica. Naše precizne konstrukcije su sastavni deo proizvodnih linija svih renomiranih proizvođača automobila.

Ploče svih gabarita i prateći elementi preciznih zavarenih konstrukcija kao što su konzole i termički obrađeni elementi sklopa sastavni su deo našeg proizvodnog programa.

Dugodišnje iskustvo sa renomiranim klijentima vam garantuje vrhunski kvalitet koji ispunjava sve zapadne norme dok nam geografska pozicija omogućava brzu i laku isporuku uz istočne cene radnog sata.

Sa proizvodnim kapacitetom širokog opsega u mogućnosti smo da izradimo kompleksne projekte pridržavajući se termina i zahteva naših klijenata.

Pošaljite nam upit u vidu projekta koji ste već realizovali i mi ćemo vam u kratkom roku dati budžetsku ponudu kako bi uporedili naše cene u odnosu na konkurenciju.

Testirajte naš kvalitet i dajte nam probni projekat i na obostranu radost ostvarićemo saradnju u kojoj ćete vase troškove proizvodnje značajno optimizovati.